Ağustos 18, 2022
11 11 11 ÖÖ
Edirne Demirdöküm servisi
Ümit Kalko
Fatih Kombi Servisi
ucbasaktarim.com: Çift Diskli Gübre Serpme Makinası
OnlineBorsaEgitim.com: Sıfırdan Uzmanlığa Borsa Eğitimi
Puromuz3.com: Puro
Puromuz3.com: Ucuz Puro
Puromuz3.com: Aromalı Puro
Puromuz3.com: Kaliteli Puro
Okex Kayıt
Latest Post
Edirne Demirdöküm servisi Ümit Kalko Fatih Kombi Servisi ucbasaktarim.com: Çift Diskli Gübre Serpme Makinası OnlineBorsaEgitim.com: Sıfırdan Uzmanlığa Borsa Eğitimi Puromuz3.com: Puro Puromuz3.com: Ucuz Puro Puromuz3.com: Aromalı Puro Puromuz3.com: Kaliteli Puro Okex Kayıt

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Ahali özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her dönem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma meselelemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok canlıdür ve bir araba benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi doğal alevli çakmaklarla, biraz dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi haneükebilir fakat puro çıdam ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında aykırı çevirip vecihünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma meselelemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeni baştan yakma iş örgütleme etmez. Ancak namahrem özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şense olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında esas iş platformın itici değil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza platformı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının çevre geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kategorik çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik çevre geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine eke üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://islemcihizi.name.tr/ https://latindiliedebiyati.name.tr/ https://facebooksosyalmedyauzmani.name.tr/ https://vakumlutorba.name.tr/ http://ikikisilikoyunlar.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort zonguldak escort bingöl escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi